Digital marketing specialist (barselsvikariat)

Fjordgaardens marketingafdeling er den store salgsmotor, der sikrer at hotellet er fyldt af gæster. Vi sælger den gode historie om kurbadshotellet Fjordgaarden – med skarpt blik for tendenser, versionering, den rigtige målgruppe, platforme og timing. Vi er på udkig efter en barselsvikar, der er arbejdsom, selvstændig og har lyst til at prøve kræfter med SoMe kanaler med mere end 130.000 følgere i alt.

Har du god forståelse for digital markedsføring og drives af ansvar?

Vi søger et marketingtalent med stærke SoMe kompetencer og direkte erfaringer indenfor paid social i META Business Manager.
Du ved, hvordan man versionerer indhold/tekster efter kanal og målgruppe og har de visuelle og grafiske kompetencer til at kunne udforme kampagnemateriale, bannere og lignende.

Dine arbejdsopgaver – marketingmotor i en alsidig hverdag

Du vil få en alsidig hverdag med at drive Fjordgaardens marketing indsats. Det er dig, der styrer roret for vores organiske indhold på Facebook, Instagram og LinkedIn, og det vil være en fordel at du selvstændigt kan opsætte betalte kampagner, og løbende analysere og optimere på dem.

Derudover skal der produceres nyhedsbreve, laves grafisk materiale til fx skilte in-house, tryksager og annoncer og findes relevant billedmateriale til web, konkurrencer og samarbejder.

Du agerer webredaktør på vores nye hjemmeside, og er med til at koordinerer nye kurbadspakker både internt til forskellige salgsplatforme.

Dit job - en del af holdet på Fjordgaarden

Du referer direkte til Fjordgaardens direktør og får en måneds oplæringsperiode sammen med vores Brand Manager. Du kan se frem til en arbejdsplads, der værdsætter holdindsats, hvor tingene foregår i en uformel omgangstone og med et højt engagement. 

 

Kurbadshotel Fjordgaarden - Danmarks Bedste Kurbad

Fjordgaarden er et firestjernet kurbadshotel placeret midt i den vestjyske rå natur. Vi blev kåret som Danmarks Bedste Kurbad i 2022 og i 2023 fik vi Årets Turismepris. Vi har ca. 30.000 overnattende gæster på vores 98 nyrenoverede værelser årligt. Fjordgaardens mission er at skabe ”RO til fortravlede liv”.

Send CV til

Ansættelse pr. 1. september 2024 og ca. 1 år frem. Ansøgningsfrist d. 15/7, men vi afholder samtaler løbende. Ved spørgsmål kan du kontakte Brand Manager Charlotte Mørch Backs på e-mail: cmb@fjordgaarden.dk eller direktør Ole Olsen på +45 4292 4904.
Send inspirerende CV til: job@fjordgaarden.dk