Hotelophold Greenfee til Golf

Glæd dig til et ophold på Fjordgaarden, som kombinerer dejlig hotelovernatning med golf i naturskønne Vestjylland. Her får du et hotelophold med Greenfee hos Dejbjerg Golf Klub. Efter en dag på golfbanen venter, der en lækker 3-retters middag i restauranten bestående af årstiden friske råvarer.

Med et golfophold på Fjordgaarden kan du glæde dig til en runde golf, afslapning på hotellet og en skøn madoplevelse i vores stemningsfulde restaurant om aftenen.

2 pers. fra

kr. 2.478

*Energitillæg for hotelophold med overnatning er dkk 20,- per værelse per overnatning fra d. 1/7 2023. Afregnes ved betaling i receptionen ved afrejse.

navigation close

Praktisk information

Mandag – Fredag: kl. 06.00 – 10.00
Lørdag - Søndag:  kl. 07.00 – 10.30

Ankomst:
Tjek ind på værelset fra kl. 14:30. 

Afrejse:
Tjek ud senest kl. 10.30 (undtagen Romantisk RO)


Afregn gerne aftenen før afrejse.
Mulighed for senere udtjekning mod mer-pris. Kontakt venligst receptionen for nærmere info.

Betjenes af tjenere i dag og aftentimer. Receptionen tilbyder let barservice i nattetimerne og søndag.

Mandag til lørdag kl. 17.30 – 22.00*
Køkkenet lukker kl. 21.30

*Om søndagen er restauranten lukket for aftenservering

Disse søndage har vi åbent:
d. 19. maj 2024
d. 7. juli 2024
d. 14. juli 2024
d. 21. juli 2024
d. 28. juli 2024
d. 4. august 2024
d. 11. august 2024
d. 13. oktober 2024
d. 29. december 2024

Du kan tilkøbe adgang til vores prisbelønnede kurbad eller booke krops- og professionelle kosmetologbehandlinger mens du besøger os. Kontakt hotellets reception for tilkøb.

Pris kurbadsadgang for boende gæster:
Søndag - torsdag: 440 DKK per person
Fredag - lørdag: 660 DKK per person

Åbningstider for kurbadet
Søndag – torsdag, kl. 09.00-20.00 
Fredag – lørdag, kl. 09.00-22.00

Man skal være fyldt 16 år for at komme i Kurbad Fjordgaarden.

Det er tilladt at medbringe hund på Fjordgaarden mod en ekstra pris på 200 DKK per nat per hund - her skal man bo på vores "Pet Friendly" værelser, hvor der er en lukket terrasse. Hunde får godbidder, legetøj og egen skål på værelset.

Hotellet skal kontaktes forud for reservationen såfremt gæsten ønsker, at medbringe en hund på værelset.

På væggen bag døren indtil værelset finder du en oversigt over de nærmeste flugtveje.
Der er brandtryk på alle værelsesgange. Aktiver disse, hvis du observerer røg- eller ildudvikling.

Alarm/Nødhjælp: Receptionen tlf.: 9732 1400

Hjertestarter findes i hotellets receptionen.

Bliver du forhindret i at komme på ophold, skal du kontakte receptionen og annullere senest kl. 18 dagen før ankomst. 
Ring på tlf. +45 9732 1400 eller send en mail til rec@fjordgaarden.dk

Det er tilladt at medbringe hund på Fjordgaarden mod en ekstra pris på 200 DKK per nat per hund - her skal man bo på værelserne Pet Friendly, hvor der er en lukket terrasse. Hunde får godbidder, legetøj og egen skål på værelset.

Hotellet skal kontaktes forud for reservationen såfremt gæsten ønsker, at medbringe en hund på værelset.

;

Dejbjerg Golf Klub

Kom ud og spil på Dejbjerg Golf Klub, der er af landets ældste golfklubber og har derfor både en lang og spændende historie. 

Dejbjerg Golf Klub har en 18 hullers bane, du får greenfee til, når du booker Golfophold på hotel Fjordgaarden. Derudover har du også adgang til driving range, putting green og har mulighed for at tilkøbe Pay and Play i receptionen på hotellet.

Tag på et golfophold, hvor du bor på Hotel Fjordgaarden i Ringkøbing og tag ud til Dejbjerg Golf Klub, hvor der venter dig en dejlig dag på golfbanen.

Nyd de vilde vestjyske omgivelser

Vores hotel i Ringkøbing ligger tæt på byen, naturoplevelser og attraktioner, så der er noget for enhver smag. Naturen i og omkring Ringkøbing er altid flot, uanset hvordan vejret er. Med et hotelophold i Ringkøbing kan du opleve naturen helt tæt på fra vores spa, fra stranden eller gå en tur ved fjorden.

Køb adgang til kurbadet

Er du til komplet afslapning og velvære, så gå ikke glip af vores kurbad. Dyk ned i det prisvindende kurbadsunivers med saunaer, bassiner inde og ude - og læn dig tilbage, mens du drømmer dig langt væk. Vores spa er placeret på kanten af Ringkøbing Fjord og midt i den vestjyske natur. Tilkøber du adgang til vores kurbad kan du tilbringe dagen i bløde badekåber og mærke varmen, vandet og de forskellige dufte omkring dig. Efter en tur i Tagpoolen, den Finske Sauna eller et Koldt Gys, kan du gå i vores Kurbads Café, hvor du finder et udvalg af økologiske drikkevarer og snacks.

Lidt ekstra forkælelse?

I vores kurbadsafdeling tilbyder vi også et væld af krops- og ansigtbehandlinger eller hvad med at nyde et vores populære sansebade i vores kurbadssuite. Her får du mulighed for at sænke dig ned i varme karbad for alle sanser. Her kan I nyde tosomheden, den afslappende musik, de aromatiske olier i vandet og jeres helt eget rum for en stund. Vi serverer en forfriskende snackbræt med drinks og snacks til den lille sult.