Kurbadsophold

Din genvej til RO - på Fjordgaarden

2 pers. fra

kr. 2.698

Stauning Whisky ophold

Oplev det verdensberømte destilleri Stauning Whisky

2 pers. fra

kr. 2.278

MiniRO

2-dages ophold i det vestjyske

2 pers. fra

kr. 3.496

MadRO

To nætter med tre-retters middag

2 pers. fra

kr. 1.878

Golfophold

Golfophold

Nyd dagen på golfbanen og aftenen på Fjordgaarden

2 pers. fra

kr. 2.478

Nytårsophold

Forkælelse på årets sidste aften 

2 pers. fra

kr. 7.486

ophold på fjordgaarden

Ophold på Fjordgaarden

Fjordgaarden er en velfortjent dosis RO midt i hverdagens vildskab. Omgivet og inspireret af vestjysk natur, vand og vind tilbyder vi en af Danmarks bredeste kurbadspaletter og gode madoplevelser i vores stemningsfulde restaurant.

Sådan skaber vi både rammerne og indholdet til din stille pause.

Tag dig tid til RO

Fjordgaarden er RO. Til dig. Og til dem, du tager en pause sammen med.
Vi (ja, de fleste af os faktisk) savner generelt RO i hverdagen. Og specifikt et fysisk og mentalt afbræk fra en travl hverdag og tid til at dyrke særlige stunder med de nære relationer. Rum til kvalitetstid med den, du holder af. Her er Fjordgaarden svaret.

Og selvom svaret er enkelt, er varianterne mange – for RO er mange ting: En gåtur i frisk vestjysk vind, timevis af selvforkælelse i kurbad, en tiltrængt massage, en lang lur i lune dyner, et veltilberedt måltid, der serveres, fordybelsen i en god bog, tid til lange snakke og nye oplevelser, tid til at lave ingenting.

Fjordgaarden tilbyder alt det. Fjordgaarden tilbyder RO i dedikerede udgaver og flere afskygninger.

Gode madoplevelser i stemningsfulde omgivelser

Velvære er mange ting. Også mundrette oplevelser på en velkomponeret tallerken. Vores kokke sammensætter nøje udvalgte råvarer med omtanke og omhu, så du blot kan læne dig tilbage og nyde resultatet. Sæt dig til bords og få en oplevelse.

Oplev den vestjyske natur

Den omliggende natur er værd at udforske for at tanke ny energi. Uanset om du bedst lader op ved at være aktiv eller sidde og nyde udsigten, så garanterer vi, at du kommer hjem udhvilet og med ny energi til hverdagen.

Du kan også hoppe på cyklen (som du kan låne gratis af os) og tage en dejlig cykeltur. En cykeltur i det vestjyske byder på skønne dufte, en let vind, fuglekvidder i ørene og udsigt til skøn og vild natur, så langt som øjet rækker. Der er mange forskellige cykelruter, både korte ruter og længere heldagsruter som Hedeturen på ca. 126 km.

Se anbefalinger til forskellige cykelruter her.