Dåbsfest i Ringkøbing

Er det blevet tid til jeres nyfødtes første store fest? En dåbsfest eller navngivningsfest er den ganske særlige fejring af et nyt liv, som tager plads i familien og vennekredsen. Når dagen skal være unik og I samtidig har en lille baby på armen, så hjælper vi gerne med at skabe den bedste festdag for jer.

På Fjordgaarden behøver du ikke sætte tid af til borddækning eller tænke på oprydning dagen derpå. Du skal kun tænke på dine gæster og på at nyde dåbsfesten du har glædet dig til. Slip alt det praktiske, vi har styr på detaljerne.

Vi har forskellige typer lokaler og indretninger, alt efter om I ønsker et intimt selskab i hyggelige omgivelser eller en stor fælles fejring for alle dem I kender.

navigation close
;

Den rette menu til den perfekte fest

Fjordgaardens køkken tilbyder forskellige menuer, og tilpasser naturligvis til dine ønsker. Vi serverer gode madoplevelser med afstemt vinmenu, skønne danske safter og andre alkoholfrie alternativer. For os er den gode dialog inden festen vigtig, så du får en festdag, der lever op til dine forventninger, og giver dig og dine gæster minder for livet.