Hold årets julefrokost i Ringkøbing

Der er noget helt særligt ved den årlige julefrokost. De vigtigste ingredienser til årets julehygge er god mad, hyggelig stemning og samværet med dine kollegaer og venner til en festlig aften.

På Fjordgaarden sørger vi for den gode mad og den stemningsfulde atmosfære. I skal blot sætte jer til bords og nyde aftenens gode selskab. Vi har lokaler, der passer til både små og store arrangementer. Som hotel tilbyder vi også julefrokost med overnatning. På den måde kan I læne jer tilbage og nyde hele aftenen uden at skulle sørge for transport retur eller aftale kørselslejlighed internt, når øjnene bliver trætte.

Kom til Fjordgaarden i Ringkøbing og fejr julen hos os. Vi tilbyder forskellige pakker, så I kan sammensætte lige præcis den julefrokost, der passer bedst til jer - både med og uden overnatning.

navigation close
;

5-retters Julegourmet for virksomheder og større arrangementer


Gentænk julefrokosten og prøv Fjordgaardens Julegourmet, der er sammensat af vores køkkenchef.

Tag jer tid og nyd de fem velkomponerede retter, serveret i jeres eget lokale i 7½ time. Julegourmet kr. 629,- pr. person - mulighed for tilkøb af vinmenu, bobler og snacks.

Klassisk Julebuffet i eget lokale på Fjordgaarden

 

Hold jeres julefrokost i skønne omgivelser. Nyd vores Klassiske Julebuffet på Fjordgaarden i jeres eget lokale i 7 ½ time fra kr. 524,- pr. person. 

Det er også muligt at vælge vores Klassiske julebuffet inklusiv øl/vand/vin/3 slags spiritus og natmad pris pr. person 1.207,-