Mindeværdige fester i Ringkøbing

Når du holder fest, er der mange detaljer, der skal gå op i en højere enhed – på før og på festdagen. På Fjordgaarden hjælper vi dig i mål med netop den fest, du går og drømmer om. Vi har både lokaler, der indbyder til en intim fejring i stemningsfulde omgivelser og større lokaler, hvor du kan samle hele familien og alle dine venner til en storslået dag i festlige rammer.

Holder du din fest hos os, sørger vi for alle detaljerne, så du bare skal læne dig tilbage og nyde samværet med dine gæster og festens store øjeblikke.

Vi sætter en stor ære i en god dialog inden festen, så du får en fest, der lever op til dine forventninger, og giver dig og dine gæster en mindeværdig dag. 

navigation close
;

Mange års erfaring med fester i Ringkøbing

Vi har mange års erfaring med at afholde selskaber på Fjordgaarden. Derfor får du en erfaren rådgiver med fra start til slut.

Hos os behøver du ikke sætte tid af til borddækning eller tænke på oprydning dagen derpå. Du skal kun tænke på dine gæster og på at nyde den fest, du har gået og glædet dig til. Vi har styr på detaljerne.

Vi klarer alt det praktiske - både før, under og efter festen. Så du kun behøver at tænke på dine gæster, være til stede og nyde stemningen.

Når du vælger at holde din fest på Fjordgaarden kan du samtidig tilbyde dine gæster overnatning, så de ikke skal tænke på at køre hjem. I kan også inkludere en oplevelse i vores kurbad som en del af opholdet og dermed forlænge samværet og fornøjelsen.