Ledige stillinger

Fjordgaarden er et firestjernet kurbadshotel placeret midt i den vestjyske rå natur. Vores største ambition er at skabe RO til fortravlede liv. Vi blev kåret som Danmarks Bedste Kurbad i 2022 og har ca. 30.000 overnattende gæster årligt. Vi tænker Fjordgaarden som orkanens øje. Trods Vestenvindens susen og bølgernes brusen er der stille og lunt på vores 98 værelser.

Vil du med på rejsen mod at skabe ekstraordinære gæsteoplevelser midt i den vestjyske natur? Med de rette kvalifikationer og den rigtige holdånd, kan du blive en del af en ambitiøs virksomhed, hvor vi vægter vores fem værdier højt: Respekt, nærvær, ærlig, bæredygtig og ambitiøs.

Lad os endelig høre fra dig, hvis du kan se dig sig blive en del af holdet på Fjordgaarden.

UOPFORDRET ANSØGNING

Vi modtager gerne uopfordrede ansøgninger. Du kan sende din ansøgning til vores mail: job@fjordgaarden.dk

Skriv i emnefeltet, hvilket job du søger. f.eks. tjener/deltid.

navigation close

Personlig data

Når vi modtager personoplysninger fra dig, har vi oplysningspligt og skal derfor oplyse om:

 • At HOTEL FJORDGÅRDEN A/S er ansvarlig for behandlingen af de personoplysninger, som vi modtager fra dig.
 • At du er velkommen til kontakte Charlotte Mørch Backs - Mail: cmb@fjordgaarden.dk.
 • At formålet med at gemme dine personoplysninger er at kunne vurdere dine kvalifikationer i forhold til jobbet.
 • At retsgrundlaget er aftale/kontrakt, da det er nødvendigt for arbejdet i forbindelse med indgåelse af en eventuel ansættelseskontrakt, jf. databeskyttelsesforordningen artikel 6 stk. 1 b samt vores legitime interesse i at kunne vurdere, om du er den rette person til jobbet, jf. databeskyttelsesforordningen artikel 6 stk. 1 f:
 • At personkategorien af de almindelige oplysninger du sender.
 • At oplysningerne kan videregives til eksterne modtagere, herunder vores rekrutteringsbureau/headhunter, vores databehandlere, vores revisor o.l.
 • At nogle af vores databehandlere kan være beliggende udenfor EU/EØS, men alle med lovligt overførselsgrundlag.
 • At dine personoplysninger dels stammer fra dig selv, men eventuelt også fra offentligt tilgængelige kilder (som eksempelvis Facebook og LinkedIn)
 • At vi ved en ansættelse opbevarer dine personoplysninger så længe, som det er lovligt i forhold til bogføringsloven, samtykkereglerne, forældelsesreglerne og/eller anden lovgivning. Fører ansøgningen ikke til ansættelse, sletter vi oplysningerne senest 6 måneder efter afslaget er afsendt.
 • At vi ikke anvender personprofilering til at træffe automatiske afgørelser, der i væsentlig grad kan påvirke personens rettigheder og frihedsrettigheder.
 • At du skal give et frivilligt samtykke til afgivelse af særlige eller følsomme oplysninger (f. eks. straffeattest, helbredsoplysninger, medlemskab af navngiven fagforening mm.) - og at du altid har ret til at trække dit samtykke tilbage, hvilket dog undertiden kan tænkes at medføre, at vi ikke kan ansætte dig/fortsætte ansættelsen, f.eks. hvis en ren straffeattest er nødvendigt for ansættelsen.

Du har efter databeskyttelsesforordningen en række rettigheder i forhold til vores behandling af dine personoplysninger. Hvis du vil gøre brug af dine rettigheder, skal du kontakte os. Læs mere om vores persondatapolitik her.

;