Romantisk RO

Plads til tosomhed og kvalitetstid

2 pers. fra

kr. 3.178

RO for to

Tag afsted til en velfortjent dosis RO

2 pers. fra

kr. 2.698

lidt ekstra ro for to

Lidt ekstra RO

Få lidt ekstra RO

2 pers. fra

kr. 3.348

Udsøgt RO

2 dages RO med en pause fra hverdagens vildskab

2 pers. fra

kr. 5.816

ophold på fjordgaarden

Kurbadsophold på Fjordgaarden

Fjordgaarden er en velfortjent dosis RO midt i hverdagens vildskab. Omgivet og inspireret af vestjysk natur, vand og vind tilbyder vi en af Danmarks bredeste kurbadspaletter og en skøn madoplevelse i vores stemningfulde restaurant.
Sådan skaber vi både rammerne og indholdet til din stille pause.

Fjordgaarden er RO. Til dig. Og til dem, du tager en pause sammen med. Vi (ja, de fleste af os faktisk) savner generelt ro i hverdagen. Og specifikt et fysisk og mentalt afbræk fra en travl hverdag og tid til at dyrke forsømte relationer. 
Og her er Fjordgaarden svaret.

Og selvom svaret er enkelt, er varianterne mange – for RO er mange ting: En gåtur i frisk vestjysk vind, timevis af selvforkælelse i kurbad, en tiltrængt massage, en lang lur i lune dyner, et veltilberedt måltid, der serveres, fordybelsen i en god bog, tid til lange snakke og nye oplevelser, tid til at lave ingenting.

Fjordgaarden tilbyder alt det. Fjordgaaden tilbyder RO i dedikerede udgaver og flere afskygninger.

Fjordgaardens velvære behandlinger

Vores kurbadspersonale tilbyder en bred vifte af behandlinger. Vi har flere forskellige typer afslappende kropsmassager, og de fleste tilbydes som parmassager. Vores dygtige kosmetologer leverer professionelle behandlinger af højeste kvalitet. Uanset om du ønsker en afslappende ansigtsbehandling, en voksbehandling, farvning af bryn eller Shellac, tilpasses behandlingen efter dine individuelle behov og ønsker. Vi anvender kun de bedste produkter og teknikker for at sikre, at du opnår en optimal effekt og føler dig fornyet.

Eller prøv et af vores forskellige sansebade i kurbadssuiten. I lune karbade kan I nyde aromatiske dufte og olier mens vi serverer et lækkert snackbræt med drinks og snacks. Få en særlig stund for to i kurbadssuiten. Huske at booke i god tid for at få de tidsrum, der passer dig bedst.