Find din ansigtsbehandling hos os

Vores professionelle kosmetologer står klar med ansigtsbehandlingen til dig.

90 minutters signaturansigtsbehandling indeholder dobbelt afrensning, facemapping, peeling, dybderens, ansigts – nakke og skulder massage, maske, serum, øjencreme og afsluttende creme. En behandling, der skræddersyes til din huds behov.

Foaming Enzyme Treatment er en professionel behandling, der kombinerer enzymerne fra papaya og ananas med glycolsyre (16%). Dette giver en kraftfuld peeling – uden irritation, og behandlingen er derfor velegnet til alle hudtyper, der har brug for en effektiv eksfoliering og opstramning af fine linjer samt en friskere glød. 

Exfolianting Clear Skin Facial er en avanceret ansigtsbehandling fra INNOVATIVE SKINCARE, som er designet til skånsom og blødgørende eksfoliering af huden med en beroligende samt helende effekt på fedtet, tilstoppet, forhornet, akne-plaget og ellers problematisk hud.

Fire and Ice ansigtsbehandlingen er til dig, der ønsker en aktiv og virkfuld frugtsyrebehandling. Frugtsyren fjerner aktivt de døde hudceller, forfrisker hudens glød, minimerer porestørrelse og giver huden en mere ensartet og glat overflade. Ønsker du ekstra massage eller dybderens, anbefaler vi dette som tilkøb.

Herre Express er til manden, der ønsker en ren og fugtet hud. Behandlingen fjerner effektivt de døde hudceller, giver huden glød og en masse fugt. Vi fjerner også uønsket hår i ørene, ved næsen og imellem øjenbrynene.

pris fra

kr. 625