Bryllupsfest i Vestjylland

Et bryllup er en fest for livet - og (måske) den vigtigste fest, du kommer til at holde. Når du om 5 år, 10 eller 15 år ser tilbage på den store dag, skal du se tilbage på en uforglemmelig dag. Kagen, talerne, kjolen, festen og de mange glade gæster. Det eneste der tæller er de minder man tager med sig. På Fjordgaarden har vi alle forudsætninger for at lave de bedste rammer til jeres fest, så jeres minder bliver værd at huske.

Vi er med jer hele vejen og sikrer, at alle detaljer er på plads til den store dag. 
Vi kombinerer vores faglige viden og mange års erfaring til at skabe en fantastisk bryllupsfest for jer og jeres gæster. Læn jer tilbage, og nyd dagen med gode venner og familie. Vi sørger for alle detaljerne.

Finder I ikke det, I leder efter i vores menu- eller vinkort, så tøv ikke med at kontakte os. Sammen kan vi komponere en menu, skræddersyet til jeres smag og ønsker.

navigation close
;

Vestjysk natur til perfekte bryllupsbilleder

Lige udenfor hotellet ligger Ringkøbing Fjord og i vores baghave finder i Vonås vilde rørskov. Bare ti minutter væk kan I stå på kanten af Vesterhavet.

Naturen og den høje himmel er det første man lægger mærke til i Vestjylland og den er en perfekt baggrund til de minder I tager med jer fra en bryllupsdag på Fjordgaarden.

Spørg os endelig, når du booker dit bryllup. Vi kan anbefale mange unikke steder, der passer til jeres ønsker for bryllupsbilleder.