FrokostRO

Tag dig et skønt break med den helt perfekte kombination af lune bassiner og køkkenchefens frokosttallerken.

I restauranten byder vi på en frokost med et udvalg af dagens friske og bedste råvarer, der vil være pålæg, fisk, ost og noget til den søde tand med masser af hjemmelavet tilbehør, hjemmebagt rugbrød og økologisk smør.

I kurbadet kan du se frem til at nyde bløde badekåber og boltre dig kurbadets mange skønne faciliteter, friske snacks og dragende natur.

pris fra
kr. 635
navigation close

Kurbadsetikette

Mange af vores behandlinger er egnet til gravide, men ikke alle. Fortæl derfor venligst på forhånd om du er gravid og har særlige behov, så vi kan give dig den bedst mulige behandling. Vi har graviditetspuder og specielle kropsprodukter, der kan tåles af alle typer hud og krop.

Inde i Kurbadets faciliteter anbefaler vi, at du lytter til krop og mærker efter tegn på ubehag, så du kan afbryde din kurbadsaktivitet hensigtsmæssigt.

Hvis du er i tvivl om brug af vores udvalg af saunaer som gravid, anbefaler vi, at du rådfører dig med din læge, inden dit ophold.

Ankom minimum 15 min. før din behandling eller tid til kurbadssuiten starter, så du får den bedste og roligste start på din oplevelse.

Tag et dejligt bad i vores omklædningsrum inden du går ind til din behandling eller kurbadssuite. Kurbadskittet, der tæller håndklæder, badekåbe og badetøfler, udleveres ved indgangen til kurbadet.

Bliver du forhindret i at komme til en allerede booket behandling eller kurbadssuite, skal du afbestille mindst 24 timer før din session starter – ellers er vi desværre nødsaget til at tage fuld betaling.

Afbud skal ske via telefon 97321400, og IKKE via sms, mail, Facebook eller Instagram.

 Kurbad Fjordgaaarden udleverer håndklæder, badekåber, badetøfler du kan bruge under dit ophold hos os. For at respektere hinanden og kurbadets etikette om hygiejne, tillader vi kun adgang efter grundig afvaskning, i rent badetøj. Du skal til alle tider bære badetøj, når du befinder dig i kurbadsområdet.

I kurbadet ønsker vi at skabe rum til RO og fordybelse for alle gæster. Derfor beder vi alle være respektfulde overfor deres medgæster og vise hensyn ved at tale afdæmpet og i det hele taget gebærde sig roligt.

 

Begræns så vidt muligt brugen af mobil i kurbadet, sæt den på lydløs og tag aldrig billeder af andre end dig selv.

Du skal være fyldt 16 år og ifølge med en voksen for at få adgang til kurbadet. Ønsker du kropsbehandlinger skal du være fyldt 18 år. Man skal dog ikke være fyldt 18 år for behandlinger hos vores kosmetologer.

Ring og spørg os, hvis du er i tvivl om mulighederne.

Har du spørgsmål, så kontakt kurbadspersonalet på:
Tlf: 71747978
Mail: kurbad@fjordgaarden.dk

Vores behandlinger og badede i kurbadssuiten er meget populære. Derfor anbefaler vi altid at bestille dine behandlinger eller kurbadssuiten før du ankommer. Jo bedre tid du bestiller, jo større er chancen for at vi kan efterkomme dine ønsker.

;