Gør dig klar til madRO

Psst... tag afsted og skab jer-tid for to.

Find kvalitetstid på Fjordgaarden. Omgivet og inspireret af vestjysk natur, vand og vind tilbyder vi jer en dosis RO midt i hverdagens vildskab. Sæt jer til bords i vores stemningsfulde restaurant og oplev madRO. Her serverer vi en tre-retters middag lavet med omhu af sæsonens råvarer. Efter middagen venter en overnatning i vores skønne værelser og en lækker morgenmadsbuffet inden dagens oplevelser.

MadRO kan bookes med ankomst mandag til lørdag.

2 pers. fra

kr. 1.878

*Energitillæg for ophold med overnatning er dkk 20,- per værelse per overnatning fra d. 1/7 2023. Afregnes ved betaling i receptionen ved afrejse.

navigation close

Praktisk information

Mandag – Fredag: kl. 06.00 – 10.00
Lørdag - Søndag:  kl. 07.00 – 10.30

Ankomst:
Tjek ind på værelset fra kl. 14:30. 

Afrejse:
Tjek ud senest kl. 10.30 (undtagen Romantisk RO)


Afregn gerne aftenen før afrejse.
Mulighed for senere udtjekning mod mer-pris. Kontakt venligst receptionen for nærmere info.

Betjenes af tjenere i dag og aftentimer. Receptionen tilbyder let barservice i nattetimerne og søndag.

Mandag til lørdag kl. 17.30 – 22.00*
Køkkenet lukker kl. 21.30

*Om søndagen er restauranten lukket for aftenservering

Disse søndage har vi åbent:
d. 19. maj 2024
d. 7. juli 2024
d. 14. juli 2024
d. 21. juli 2024
d. 28. juli 2024
d. 4. august 2024
d. 11. august 2024
d. 13. oktober 2024
d. 29. december 2024

Du kan tilkøbe adgang til vores prisbelønnede kurbad eller booke krops- og professionelle kosmetologbehandlinger mens du besøger os. Kontakt hotellets reception for tilkøb.

Pris kurbadsadgang for boende gæster:
Søndag - torsdag: 440 DKK per person
Fredag - lørdag: 660 DKK per person

Åbningstider for kurbadet
Søndag – torsdag, kl. 09.00-20.00 
Fredag – lørdag, kl. 09.00-22.00

Man skal være fyldt 16 år for at komme i Kurbad Fjordgaarden.

Det er tilladt at medbringe hund på Fjordgaarden mod en ekstra pris på 200 DKK per nat per hund - her skal man bo på vores "Pet Friendly" værelser, hvor der er en lukket terrasse. Hunde får godbidder, legetøj og egen skål på værelset.

Hotellet skal kontaktes forud for reservationen såfremt gæsten ønsker, at medbringe en hund på værelset.

På væggen bag døren indtil værelset finder du en oversigt over de nærmeste flugtveje.
Der er brandtryk på alle værelsesgange. Aktiver disse, hvis du observerer røg- eller ildudvikling.

Alarm/Nødhjælp: Receptionen tlf.: 9732 1400

Hjertestarter findes i hotellets receptionen.

Bliver du forhindret i at komme på ophold, skal du kontakte receptionen og annullere senest kl. 18 dagen før ankomst. 
Ring på tlf. +45 9732 1400 eller send en mail til rec@fjordgaarden.dk

Det er tilladt at medbringe hund på Fjordgaarden mod en ekstra pris på 200 DKK per nat per hund - her skal man bo på værelserne Pet Friendly, hvor der er en lukket terrasse. Hunde får godbidder, legetøj og egen skål på værelset.

Hotellet skal kontaktes forud for reservationen såfremt gæsten ønsker, at medbringe en hund på værelset.

;
3-retters menu

Hotelophold med 3-retters middag

Tag et afbræk fra hverdagens travlhed og nyd et hotelophold på Fjordgaarden, hvor du blot skal læne dig tilbage, for at nyde madroen og det dit gode selskab.

Vores køkkenchef har sammensat en skøn tre-retters middag af sæsonens friske råvarer, der nydes i vores hyggelige restaurant. Med i opholdet får du en overnatning i et af vores dobbeltværelser og du står op til en lækker morgenmadsbuffet med et bredt udvalg – også af økologiske, glutenfri og veganske råvarer.

Vi brænder for gode madoplevelser, er ambitiøse og bestræber os på at give dig både store og små oplevelser, når du besøger vores restaurant. I respekt for årstidernes råvarer, skifter vores menuer skifter efter sæson, fordi vi ved, at de danske jordbær og asparges smager bedst om sommeren og rodfrugterne hører til i efteråret.

Prøv vores prisbelønnede kurbad

Vidste du, at et af de bedste steder at finde RO og tanke ny energi er i naturen. Under dit ophold på Fjordgaarden kan du med fordel tilkøbe adgang til vores prisvindende kurbad. Vi har placeret vores kurbad midt i den vilde vestjyske natur, hvor du finder et væld af veje til RO. Fra vores tagpool har du udsigt over den Vestjyske rørskov og Ringkøbing Fjord.

Træk vejret dybt og mærk varmen, vandet og duftene omkring dig. I spauniverset finder du forskellige saunaer og bassiner og der er mulighed for et koldt Gys, fodbad eller et komfortabelt hvil i vores afslappende pejseområde. I vores kurbadscafé, er der et lækkert udvalg af drinks, snacks og små måltidssalater. Du kan bare trykke på vores service-knap, så serverer vi lige til din lænestol.

Lidt ekstra forkælelse?

I forbindelse med dit hotelophold i Vestjylland, har du mulighed for at tilføje ekstra RO til din oplevelse. I vores spaafdeling tilbyder vi flere forskellige sansebade i kurbadssuiten. I lune sansefulde karbade kan I nyde aromatiske dufte og tosomhed mens vi serverer et lækkert snackbræt med drinks og snacks. Vores kosmetologer står også klar til at lave professionelle behandlinger ligesom vi tilbyder kropsmassager for dig, der trænger til komplet afslapning og velvære. Huske at booke i god tid for at få de tidsrum, der passer dig bedst.