Dagsmøde i Ringkøbing

Har I brug for at skabe en dag med RO til fordybelse og vigtige emner på dagsordenen? På Fjordgaarden har vi møde- og konferencelokaler i flere størrelser og serverer forplejning, der giver energi til dagens indhold.

Vores køkken har Det Økologiske i bronze og serverer gode madoplevelser komponeret af årstiden råvarer – altid tilpasset til jeres mødeforløb. Og får I brug for en pause under åben himmel, er den Vestjyske natur lige i baghaven. Gå en runde ned forbi Vonås smukke rørskov eller sæt tid af til en walk’n talk langs Ringkøbing Fjord. Vi er gerne behjælpelige med ruter. Lad os stå for alt det praktiske, så du kan fokusere på at skabe et konstruktivt dagsmøde.

Vi tager hensyn til allergier, så informer os gerne om jeres behov.

navigation close

Praktisk info

At teknikken fungerer som den skal, hører til det grundlæggende for en konference. Vi har alt moderne udstyr, du skal bruge, når du afholder møde eller konference.
Vores medarbejdere og teknikere hjælper gerne til med at få teknikken til at køre.

Har du særlige tekniske behov eller ønsker, så spørg os endelig om mulighederne.

Vores lokaer ligger med udsigt til Vonå og haven. Lokalerne er store nok til at kunne rumme kørestole. Der er en rampe til underetagen. Ydmere findes der to handicaptoiletter et på hver etage.

Der er adgang til terrasser fra vores lokale. 

Der er to handicap parkeringspladser ved hovedindgangen.

På Fjordgaarden har vi flere forskellige lokaler at vælge imellem, som alle varierer i størrelse og udformning. Vi har festlokaler, mødelokaler, grupperum og vores store konferencelokale Vonå med plads til 300 mennesker – alt sammen for at danne den perfekte ramme for netop dit erhvervsarrangement.

;