Konferencedøgn

Arbejd med nærvær og fællesskabet med en af vores konferencedøgnspakker. Pakkerne giver jer mulighed for at skabe en indholdsrig mødedag, der slutter af med en god middag i vores stemningsfulde omgivelser. Det er en perfekt måde at kombinere faglighed med muligheden for at styrke sociale bånd og forkæle jeres medarbejdere lige lidt ekstra.

Sammensæt et helt konferenceforløb med udgangspunkt i vores mange faciliter. Vi har gode erfaringer med at implementere både teambuilding, mødeforløb og inddrage naturen til gratis aktiviteter som walk and talk langs Ringkøbing Fjord. Et konferencedøgn giver jer en hel dag med tid, god mad og efterfølgende overnatning på et af vores 98 værelser.

Ingen kender jeres virksomhed eller medarbejdere bedre end jer. Derfor prioriterer Fjordgaardens koordinator et tæt samarbejde under hele forløbet.

navigation close

Praktisk info

At teknikken fungerer som den skal, hører til det grundlæggende for en konference. Vi har alt moderne udstyr, du skal bruge, når du afholder møde eller konference.
Vores medarbejdere og teknikere hjælper gerne til med at få teknikken til at køre.

Har du særlige tekniske behov eller ønsker, så spørg os endelig om mulighederne.

Vores lokaer ligger med udsigt til Vonå og haven. Lokalerne er store nok til at kunne rumme kørestole. Der er en rampe til underetagen. Ydmere findes der to handicaptoiletter et på hver etage.

Der er adgang til terrasser fra vores lokale. 

Der er to handicap parkeringspladser ved hovedindgangen.

På Fjordgaarden har vi flere forskellige lokaler at vælge imellem, som alle varierer i størrelse og udformning. Vi har festlokaler, mødelokaler, grupperum og vores store konferencelokale Vonå med plads til 300 mennesker – alt sammen for at danne den perfekte ramme for netop dit erhvervsarrangement.

;