Halvdagsmøde med fokus og forplejning

Skal I afholde en halv mødedag, hvor I kan fokusere på indhold og have RO til konstruktive dialoger? Så har Fjordgaarden mødelokaler og forplejning, der passer. Vores køkken har Det Økologiske Spisemærke i bronze og serverer gode madoplevelser komponeret af årstiden råvarer. Alt efter om I ønsker at mødes først på dagen eller senere, tilrettelægger vi forplejningen til jeres mødeforløb. Vi står for alt det praktiske, så du kan koncentrere dig om dagens indhold og værtsrollen.

Vi tager hensyn til allergier, så informer os gerne om jeres behov.

navigation close

Praktisk info

At teknikken fungerer som den skal, hører til det grundlæggende for en konference. Vi har alt moderne udstyr, du skal bruge, når du afholder møde eller konference.
Vores medarbejdere og teknikere hjælper gerne til med at få teknikken til at køre.

Har du særlige tekniske behov eller ønsker, så spørg os endelig om mulighederne.

Vores lokaer ligger med udsigt til Vonå og haven. Lokalerne er store nok til at kunne rumme kørestole. Der er en rampe til underetagen. Ydmere findes der to handicaptoiletter et på hver etage.

Der er adgang til terrasser fra vores lokale. 

Der er to handicap parkeringspladser ved hovedindgangen.

På Fjordgaarden har vi flere forskellige lokaler at vælge imellem, som alle varierer i størrelse og udformning. Vi har festlokaler, mødelokaler, grupperum og vores store konferencelokale Vonå med plads til 300 mennesker – alt sammen for at danne den perfekte ramme for netop dit erhvervsarrangement.

;