Konferencer på Fjordgaarden

Skab den fuldendte konferenceoplevelse i smukke Vestjylland. Vores konferencekoordinator står klar til at skræddersy det perfekte program til netop jeres fokuserede dag.

Fjordgaarden tilbyder forskellige møde- og konferencepakker, som gør det nemt og overskueligt for dig at booke efter jeres behov. Vi har tænkt på alle de vigtige elementer - uanset, om du skal arrangere en konference eller et møde i Vestjylland. Overvejer du konferencedøgn med overnatning, har hotellet 98 skønne værelser til rådighed, så du er garanteret fuldt udbytte af dine deltageres kostbare tid.

Når dagene er fulde af vigtige informationer, fokus og koncentration, er måltiderne et kærkomment afbræk, der skal give energi til hjerne og tanke. Fjordgaardens køkken serverer gode madoplevelser og vi tilrettelægger forplejningen til jeres mødeforløb.

Vi bestræber os på at kombinere produkter af høj kvalitet med bæredygtig omtanke og god smag. Lad os stå for alt det praktiske, så du kan koncentrere dig om værtsrollen.

navigation close

Praktisk info

At teknikken fungerer som den skal, hører til det grundlæggende for en konference. Vi har alt moderne udstyr, du skal bruge, når du afholder møde eller konference.
Vores medarbejdere og teknikere hjælper gerne til med at få teknikken til at køre.

Har du særlige tekniske behov eller ønsker, så spørg os endelig om mulighederne.

Vores lokaer ligger med udsigt til Vonå og haven. Lokalerne er store nok til at kunne rumme kørestole. Der er en rampe til underetagen. Ydmere findes der to handicaptoiletter et på hver etage.

Der er adgang til terrasser fra vores lokale. 

Der er to handicap parkeringspladser ved hovedindgangen.

På Fjordgaarden har vi flere forskellige lokaler at vælge imellem, som alle varierer i størrelse og udformning. Vi har festlokaler, mødelokaler, grupperum og vores store konferencelokale Vonå med plads til 300 mennesker – alt sammen for at danne den perfekte ramme for netop dit erhvervsarrangement.

;
Halvdagsmøde

En halv dag med ro til fordybning

Heldagsmøde

En hel dag med tid og RO til fordybelse

Konferencedøgn

En dag med tid, god mad og efterfølgende overnatning

De rette rammer skaber RO

Det handler om at finde den helt rigtige lokalestørrelse, når du skal afholde et møde, kursus eller konference. Er lokalet for stort, skaber det en upersonlig stemning. Er lokalet for småt, er pladsen for trang.

På Fjordgaarden har vi flere forskellige lokaler at vælge imellem, som alle varierer i størrelse og udformning. Vi har festlokaler, mødelokaler, grupperum og vores store konferencelokale Vonå med plads til 300 mennesker – alt sammen for at danne den perfekte ramme for netop dit erhvervsarrangement.

Vestjysk natur til en mødedag i fokus

Skal du arrangere et møde eller en konferencedag for din virksomhed, anbefaler vi et sted med højt til himlen og udsigt til den vilde Vestjyske Natur. Hos Fjordgaarden kan I træde udenfor til en pause under himlen eller gå et smut ned til Vonå og nyde en dosis frisk luft fra Fjorden. I kan også arrangere en længere walk’n talk langs Fjordstien, og få luft til krop og tanke.
Med lungerne fulde af frisk vestjysk luft kan I komme tilbage til mødedagen med fornyet energi og hovedet klar til næste punkt på dagsordenen. Vi hjælper gerne med at planlægge gode ruter og kaffe-to-go.