Få 20 % rabat på din sommerforkælelse

Vælg mellem kurbadsdage og kurbadsophold

Ah, endelig sommer! Sommer er tiden til afslapning, at skabe minder og nyde kvalitetstid sammen. Her tanker vi op, får nye perspektiver og RO til bare at være med dem, vi holder af. Skab din ekstra sommerforkælelse under Vestjyske himmelstrøg med hele 20 % rabat på både kurbadsdage og kurbadsophold*. Du kan bestille dagskurpakker og ophold med ankomst til og med d. 19/8-2024.


* Rabatten er eksklusiv energitillæg.

 

 Brug rabatkoden: SOMMER20

Få 20 % rabat
Kurbadsdag
Få 20 % rabat

Kurbadsophold

Sommertilbud hos Fjordgaarden 

Elsker du et godt tilbud? Og er du vild med forkælelse, kurbad og gode madoplevelser? Nu kan du få en kurbadsoplevelse i Ringkøbing til en helt unik pris. Hos Fjordgaarden synes vi din sommer skal indeholde lidt ekstra kurbadsforkælelse. Derfor har vi valgt at give dig en hel sommer med gode besparelser på alle vores kurbadsophold og kurbadsdage. Du skal bare booke online med rabatkoden øverst på siden. Fjordgaardens sommertilbud starter fredag d. 24. maj og slutter igen fredag d. 12. august. I denne periode kan du booke kurbadsophold og kurbadsdage med ankomst frem til d. 19. august 2024.

Få styr på sommerens mærkedage

Mangler du fødselsdagsgaven, det romantiske get-away, en mor-datter dag med kvalitetstid eller den særlige overraskelse - bare fordi? Så benyt anledningen til at få bestilt den perfekte forkælelsesgave til netop den du holder af. Uanset, hvad du vælger, kan du og den du overrasker se frem til komplet RO og forkælelse i Danmarks Bedste Kurbad 2022. Fjordgaarden fik prisen Danmarks Bedste Kurbad af Danish Beauty Awards i 2022.

 

Hvornår gælder jeres tilbuddet

Tilbuddet gælder fra d. 24. maj til og med d. 12. august, hvor du kan spare penge på kurbadsdage og alle vores kurbadsophold online. I denne periode kan du booke kurbadsdage og kurbadsophold med ankomst frem til d. 19. august 2024.

Hvordan får jeg rabatten?

Når du har valgt den ønskede kurbadsdag/ophold, indtaster du rabatkoden øverst på siden, så vælger du en dato og gennemfører dit køb. Herefter vil du få en kvittering på, at vi har modtaget din ordrer. Når din bestilling er gået igennem, vil du modtage en ordrebekræftelse på dit køb.